Betaal wat je wilt voor Winter Wolves games

Sinds de allereerste Humble Indie Bundle zijn de pay-what-you-want acties en bundels niet meer te tellen. Ook Winter Wolves Games waagt een poging, en biedt in samenwerking met Groupees de Manga Game Bundle aan. Het concept is gelijk aan andere bundels: Betaal wat je wil (minimaal $1) voor de visual novels Vera Blanc: Full Moon, Heileen en Bionic Heart. Als je er meer dan $5 voor over hebt krijg je daar ook de visual novel Heileen 2 en de dating sim Always Remember Me bij.

Als er meer dan 5000 bundels verkocht worden kan iedereen ook de RPG Planet Stronghold downloaden, maar als je daar niet op wilt wachten krijg je dat spel ook als je $10 of meer betaalt. In alle gevallen krijg je de volledige versies van alle spellen, speelbaar op Windows, Mac en Linux en inclusief codes om de spellen te activeren op het distributieplatform Desura. Je betaalt nóóit teveel, dus waar wacht je nog op? Wees er snel bij, want de actie loopt 20 september 2012 af. Koop de bundel hier: Winter Wolves Manga Game Bundle.

UPDATE: De deadline is verzet naar 27 september 2012. Daarnaast kun je, als er 1000 bundels verkocht zijn, ook de life sim Spirited Hearts downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *