Otoboku en Boob Wars preorders

Mangagamer zet weer vaart achter zijn releases. Vorige maand verscheen de softhouse-seal-titel Sexy Demon Transformation en ook voor oktober en november hebben ze visual novels gepland staan, Boob Wars: Big Boobs vs. Small Chests en Otoboku: Maidens Are Falling For Me. Je zal het misschien al geraden hebben, maar voor de zekerheid melden we het nog even: beide titels zijn 18+.

Boob Wars: Big Boobs vs Small Chests

Boob Wars is zoals de titel al weggeeft een luchtig en komisch bedoelde erotische titel. De setting? Begin tweeëntwintigste eeuw veranderen wereldwijd geleidelijk de vormen van het vrouwelijk lichaam, tot er alleen nog maar vrouwen met borsten met een cupmaat van E en hoger, of A en kleiner. Deze duidelijke tweedeling leidt tot discussie en conflicten. Jij, in de gedaante van hoofdpersoon Takamura Manabu, wordt er door de eroristische organisatie “Eagle” op uitgestuurd om de oorlog tussen de beide kampen te stoppen…

Boob Wars verschijnt 19 oktober en zal €19,95 gaan kosten. Als je het spel voor die tijd bestelt krijg je 10% korting. Zie de site voor meer informatie: Boob Wars: Big Boobs vs. Small Chests.

Otoboku: Maidens Are Falling For Me

In Otoboku – Maidens Are Falling For Me hoort de jonge man Miyanokouji Mizuho op een dag van de laatste wens van zijn overleden grootvader: dat Mizuho naar een meisjesschool gaat! Door een reeks misverstanden wordt hij daar, vermomd als meisje, verkozen tot “Elder Sister”, de meest bewonderde scholier van de school. Lukt het hem het jaar uit te zitten zonder ontdekt te worden?

Otoboku verschijnt 23 november en gaat €34,95 kosten. Voor de releasedatum krijg je 10% korting als je pre-ordert. Zie de site van Mangagamer voor meer informatie: Otoboku: Maidens Are Falling For Me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *