Heartful Chance vertaling online!

Heartful Chance

“Elke dag is hetzelfde” verzucht Eimi, studente aan de St. Jean-Marie Academie. En zichzelf vindt ze ook al saai en gemiddeld. Op een dag vergeet ze haar wiskundehuiswerk, en om aan de toorn van haar wiskundelerares te ontsnappen sluit ze een deal met haar vriendin Charlotte: Als Eimi een liefdesbrief schrijft voor Charlotte’s heimelijke liefde mag ze haar wiskundehuiswerk overschrijven.

De brief blijkt uiterst effectief. Het succesverhaal gaat als een lopend vuurtje door de school en al snel wordt Eimi door al haar klasgenootjes gevraagd liefdesbrieven te schrijven. Eimi wordt de Liefdesbrievenfee! Maar zal Eimi zelf ooit nog liefde vinden? Hoe het precies zit, leer je in Heartful Chance!

Studio Sprinkles, bekend van Witch Spell, is terug met een liefdesverhaal vol humor, prachtige kleurige beelden en een uitstekende soundtrack. Net als voor Witch Spell hebben wij een Nederlandse versie gemaakt, en die is vanaf vandaag te downloaden! Kijk op de projectpagina voor meer informatie en downloadlinks: Vertalingen – Heartful Chance!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *