Sleepless Night vertaald, en meer

Late berichtgeving, maar dat is nog steeds beter dan helemaal geen berichtgeving. We hebben Marcel Weyers‘ visual novels vertaald naar het Nederlands!

Sleepless Night

In Sleepless Night werk je samen met Haru aan een schoolproject. Er gebeurt die avond echter iets vreemds. Je raakt opgesloten in je eigen kamer en een duistere kracht is uit op je leven…

We hebben deze korte psychologische horror/thriller overgezet naar Android, en gepubliceerd op Google Play.  Kijk voor meer informatie op de Sleepless Night pagina of download meteen: Sleepless Night op Google PlayDe Windows-, Mac- en Linux-versies volgen spoedig.

This Is Where I Want To Die

Een ander kort project van Marcel Weyers is This Is Where I Want To Die, een tien minuten durende visual novel met een onverwacht einde. In tegenstelling tot Sleepless Night is TIWIWTD vooralsnog alleen te downloaden vanaf de site van Marcel Weyers: This Is Where I Want To Die. We werken aan een Android-versie.

(NB: Ten tijde van het plaatsen van dit bericht is de Engelse pagina van TIWIWTD onbereikbaar. Op de Duitse pagina kun je ook een downloadlink vinden.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *