To Kill A Black Swan vertaling

Een update op Visualnovels.nl?! Jazeker! Sinds enige tijd is Marcel Weyers’ korte visual novel To Kill A Black Swan namelijk ook in het Nederlands te spelen, en de vertaling komt uiteraard van ons.

Een korte murder mystery visual novel over een detective, een yogacursiste, een geobsedeerde schoonmaker, een rouwende echtgenote, een ‘maat’, en een bitchy vriendin. To Kill A Black Swan is geen alledaagse whodunit. Niets is wat het lijkt. Het draait allemaal om oppervlakkigheid (en onder die oppervlakte schuilt een belangrijke moraal). TKABS is gemaakt voor de 2014 Indie Game Development Contest en is gratis te downloaden. De titel is geinspireerd door Lee Harper’s To Kill A Mockingbird, maar TKABS is een origineel verhaal.

To Kill A Black Swan kun je gratis downloaden via de website van Marcel Weyers. Download To Kill A Black Swan hier.

Japan Blog

Huishoudelijke mededeling… Een van de onzen heeft net in z’n eentje een reis naar Tokyo gemaakt. Dat heeft nogal indruk op hem gemaakt, dus hij is daar een blogje (in stone coal English) over begonnen. Mocht je geinteresseerd zijn in Tokyo, Japan, alleen reizen, of reisverslagen an sich, klik dan gerust hier: tokyoalone.wordpress.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *