Updates: Halloween-editie!

It’s Halloween tonight! En om dat te vieren is de Android-versie van Sleepless Night geüpdatet. Versie 1.50 verdubbelt het aantal talen waarin je Sleepless Night kunt lezen. Naast Engels, Duits, Nederlands en Spaans kun je nu ook kiezen voor Portugees, Pools, Italiaans en Koreaans. De app kun je nog steeds op Google Play vinden: Sleepless Night op Google Play.

Verder kun je hier nu ook de Nederlandse vertaling van de walkthrough (doorloop?) vinden: Nederlandse Sleepless Night Walkthrough.

Alle tien de eindes gevonden? Trek in meer? Dan wacht Sleepless Night 2 op je. Daar is nu nog geen Android-versie van, maar de Windows/Linux/Mac-versies kun je downloaden van de website van Marcel Weyers: Sleepless Night 2 – Ladies Night(mare). En als je dan nog geen genoeg kunt krijgen van de Sleepless Night reeks, dan is er ook Midnight Chaos nog, een overbrugging tussen deel twee en het (aankomende) derde deel: Midnight Chaos. (Beide spellen ook in het Nederlands).

Last but not least is er Hammer, een korte naargeestige visual novel van Oom Mugen (Studio Mugenjohncel). Net als Sleepless Night te vinden in de Google Play store: Hammer op Google Play.

Er is meer in voorbereiding, maar daarover in de komende weken meer. Tot die tijd: Veel plezier met Sleepless Night en Hammer, en happy, happy Hello- Halloween!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *