Heartful Chance

“Elke dag is hetzelfde” vindt Eimi, studente aan de St. Jean-Marie Academie. En ze vindt zichzelf ook al saai en gemiddeld. Op een dag vergeet ze haar wiskundehuiswerk, en om aan de toorn van haar wiskundelerares te ontsnappen sluit ze een deal met haar vriendin Charlotte: Als Eimi een liefdesbrief schrijft voor Charlotte’s heimelijke liefde mag ze haar wiskundehuiswerk overschrijven.

De brief blijkt uiterst effectief. Het succesverhaal gaat als een lopend vuurtje door de school en al snel wordt Eimi door al haar klasgenootjes gevraagd liefdesbrieven te schrijven. Eimi wordt de Liefdesbrievenfee! Maar zal Eimi zelf ooit nog liefde vinden?

Heartful Chance

Hoe het precies zit, leer je in Heartful Chance! Studio Sprinkles, bekend van Witch Spell, is terug met een komisch liefdesverhaal. Hier op Visualnovels.nl kun je hem downloaden in het Nederlands!

Download hier!

Heartful Chance NL – Windows installatieprogramma (107.29MB)
Heartful Chance NL – Windows/Mac/Linux zip-bestand (131.87MB)

Creative Commons Licentie
De Nederlandse vertaling van Witch Spell is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 3.0 Nederland licentie. Gebaseerd op Heartful Chance~!, door Studio Sprinkles.
Vertaald door Arntor voor Visualnovels.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *