Moonlight Walks

Het is de zomer voor je aan je studie begint, en je brengt die door met een bezoek aan je oom en tante, die op een klein eiland in de Atlantische Oceaan wonen. Op een nacht, als je foto’s van de volle maan aan het maken bent, ontmoet je een meisje op het strand…

Moonlight Walks is een korte visual novel door PyTom (American Bishoujo), de maker van de Ren’Py Visual Novel Engine. Vertaald door Deborah Peerdeman-Beeuwkes.

  • Korte, mysterieuze visual novel
  • Vier verschillende eindes, 21 manieren om die te bereiken
  • Nederlandse vertaling
  • Extra voor de Nederlandse versie: fanart door mapletaffy (Witch Spell, Heartful Chance~!) en iihi (schrijver van Nice Day:Again, Of Love And You en Reaching Out)

Download hier!

Android-versie

De originele, Engelstalige versie van Moonlight Walks is te vinden op Google Play. Om verwarring te voorkomen hebben we besloten de Nederlandstalige versie (in ieder geval voorlopig) daar niet te publiceren. Hier kun je wel een onofficieel APK-bestand downloaden, om zelf op je telefoon te zetten en installeren. Meer informatie over hoe dat werkt vind je op Android Planet: APK-bestanden op je Android-toestel installeren.

(NB: Deze Android-versie is een directe port van de PC-versie, en niet geoptimaliseerd voor Android-toestellen. Sommige functies en knoppen, bijvoorbeeld in het Opties-menu, werken daarom wellicht niet zoals ze zouden moeten. Beschouw het als een beta-versie.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *